Gladiolenfestival in Laag-Soeren

0235630_Gladiolenfestival_Laag_Soeren.jpg
.

Gladiolenfestival in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – In de weekends van vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus en van zaterdag 20 en zondag 21 augustus zijn weer de inmiddels bekende gladiolendagen in Laag-Soeren. Op deze vier dagen is het veld aan de Jut van Breukelerwaardlaan 6 in Laag-Soeren van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Bezoekers kunnen kiezen uit een overvloed aan gladiolen om zelf een boeket samen te stellen. Er staan leuke kraampjes en de theetuin is geopend en heeft zelfgebakken taarten. De entree is gratis.
Op de zaterdagen is er om 10.30 en 14.30 uur een activiteit voor kinderen tot 12 jaar, getiteld ‘Bloem en bij’. Op zondag 14 augustus verzorgt Romke van der Kaa een lezing getiteld ‘Hoe om te gaan met droogte’ en op zondag 21 augustus over ‘de walnoot’, beide keren om 11.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.