Geslaagd jeugdhockeykamp tussen de hooibalen

0235625_Hockeykamp_MFC_Dieren_Creaza.jpg
. - Creaza.nl

DIEREN – Nog voordat de zomervakantie begon, haalden de jeugdleden van MHC Dieren de slaapzakken, tenten en luchtbedden al van zolder. Van vrijdag 8 tot en met zondag 10 juli verbleven zij op het terrein van de club voor het jaarlijkse hockeykamp.

Het kamp kreeg de titel ‘MHC Dieren op de boerderij’. Ruim honderd kinderen uit de F-, E-, D- en C-jeugd keken hun ogen uit bij het betreden van het terrein. Ze kwamen binnen tussen twee imposante tractoren en zagen vervolgens her en der hooibalen liggen. De deelnemers werden verdeeld over tien teams met namen als Overall, Trekker en Hooibaal.
Gedurende het weekend werd op drie velden een volwaardige hockeycompetitie afgewerkt, met als slotstuk de spannende en zenuwslopende finalewedstrijd op zondag. Tussen de wedstrijden door konden de jeugdleden zich uitleven op de bootcamp-stormbaan of konden zij hun creativiteit de vrije loop laten tijdens het tie-dye’en van een t-shirt. Voordat de kinderen voor de tweede nacht hun tent opzochten, werd er flink gedanst, gezongen en gesprongen tijdens een bruisende feestavond, verzorgd door DJ Wesley.

Om het kamp ieder jaar te kunnen organiseren, wordt de organisatie voor de begeleiding van de teams bijgestaan door vrijwilligers uit de junioren en senioren, ouders van leden en meerdere (team)sponsoren. De organisatie is dankbaar voor hun belangeloze inzet om er voor de kinderen van MHC Dieren een onvergetelijk kamp van te maken. De organisatie stond dit jaar voor het laatst onder leiding van Martijn Knoop, die na ruim tien jaar als commissielid nu het voorzitterschap van het kamp overdraagt.

Foto: Creaza.nl

Foto: De afsluitende finale tussen team Trekker en team Kruiwagen om de wisselbeker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.