Expositie Niek Al bij Wijnboerderij ’t Heekenbroek

0235229_Niek_Al_moeder_met_kinderen_edt.jpg
.

Expositie Niek Al bij Wijnboerderij ’t Heekenbroek

DREMPT – Tot 11 september exposeert de Tielse kunstschilder Niek Al in de Dobbe bij wijnboerderij ’t Heekenbroek in Drempt. De expositie en het terras bij de wijnboerderij zijn in augustus open van woensdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur. ’t Heekenbroek is te vinden aan de Tellingstraat 7 in Drempt.
Niek Al (1965) tekent en schildert al sinds zijn kindertijd. Zo’n tien jaar geleden pakte hij zijn passie weer volop op. Hij volgde lessen en cursussen bij de Dordtse schildervereniging Studio76, bij Adrie van der Ven, bij Reggie Beurskens in Utrecht en bij Liesbeth Tuit in Buren. Ook schilderde en tekende hij naar model bij Studio Stok in Utrecht.
De laatste jaren ontwikkelde hij zijn eigen stijl, die zich kenmerkt door een vrije en losse schilderstijl met een warm kleurenpalet. Niek laat zich inspireren door eigen foto’s uit het heden en verleden. Zo zijn er in de tentoonstelling schilderijen te zien van landschappen van zijn reizen naar Spanje, maar ook portretten en beelden van zijn jeugd in de jaren zestig en zeventig.

www.heekenbroek.nl
www.niekal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.