Eerbeekse menner Hans Heus naar WK in Rome

0235667_Paard.jpg
.

EERBEEK – De Eerbeekse menner Hans Heus is geselecteerd voor deelname aan het wereldkampioenschap vierspanmennen. Dit kampioenschap wordt van 21 tot 25 september gehouden in het Italiaanse Pratoni del Vivaro, in de buurt van Rome.

Na een prachtige wedstrijd in Beekbergen, waar het Nederlandse Kampioenschap vierspanmennen werd verreden, had bondscoach Ad Aarts de taak om een selectie samen te stellen voor het komende Wereldkampioenschap. De Eerbeekse menner Hans Heus van Het Geldersch Vierspan reed tijdens het NK in Beekbergen een prachtige wedstrijd, maar ook de andere Nederlandse menners deden het voortreffelijk. Ze maakten er een spannende en enerverende wedstrijd van, waarbij de eindresultaten dicht bij elkaar lagen.
Naast het Nederlands Kampioenschap waren er dit jaar nog twee zogenoemde observatiewedstrijden. Mede door de resultaten bij deze wedstrijden wist het Geldersch Vierspanteam een selectieplaats voor het WK af te dwingen. De komende weken zal het team veel extra trainen om de puntjes op de i te zetten. Er wordt veel tijd geïnvesteerd worden in de voorbereiding, zodat het gehele team straks naar Italië af kan reizen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.