Drukte en warmte op Velleper Donderdag

0235687_IMG3919.JPG
. - Linda Peppelman

VELP – Veelzijdig Velp kijkt terug op twee geslaagde Velleper Donderdagen. Op 28 juli en 4 augustus waren de Hoofdstraat, Emmastraat en een deel van de Rozendaalselaan weer gevuld met kraampjes. Allerhande koopwaar, vooral veel kleding, werd hier aangeboden aan de vele bezoekers. Na twee jaren van stilte wisten de vele belangstellenden de markt weer goed te vinden. De terrassen zaten vol en ook de aanbieders van lekkernijen deden goede zaken. Muziek van zangers, koren en dweilorkesten brachten de stemming er goed in en de diverse straattheater-acts zorgden voor de vrolijke noot. Dit waren de laatste Velleper Donderdagen van organisator Jan Huurman, die tevreden mag zijn over een geslaagde braderie.

Foto: Linda Peppelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.