Doesburgse beeldhouwer Joke Zaal op RTL4

0235235_Beitels_beeldhouwen_gereedschap.jpg
.

Doesburgse beeldhouwer Joke Zaal op RTL4

DOESBURG – Beeldend kunstenaar Joke Zaal uit de Doesburgse wijk Beinum heeft in haar atelier bezoek gehad van een cameraploeg van RTL4. In het programma Plezier en Passie vertelt Joke over haar kunst. Ze laat zien hoe een vlakke plaat van zink wordt omgetoverd in een prachtig driedimensionaal kunstwerk. Bij haar werk laat ze zich vaak inspireren door vormen die ze tegenkomt in de natuur. Het programma wordt uitgezonden op 6 augustus om 15.30 uur op RTL4. Voor wie op 6 augustus niet kan kijken, is het filmpje ook te zien op www.jokezaalbeeldendkunstenaar.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.