Cursus boswachter voor junioren

0235525_Boswachterscursus_junior.jpg
.

Cursus boswachter voor junioren

RHEDEN – Kinderen die altijd al willen hebben weten wat een boswachter allemaal doet, kunnen zondag 14 augustus mee met de boswachterscursus van Oerrr. Tussen 13.00 en 16.00 uur leren ze alles over de planten en dieren in het natuurgebied, omgaan met een verrekijker en diersporen lezen. Er wordt hiervoor best een stukje gelopen. De activiteit bij het Bezoekerscentrum in Rheden is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar. Kinderen en hun ouders of begeleiders kunnen een kaartje kopen via www.natuurmonumenten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.