Brummen geniet van vier dagen kermis

0237038_Vogelschieten.JPG
.

BRUMMEN – Twee jaar moest Brummen het zonder kermis doen, maar van 26 tot en met 29 augustus werd de Brummense traditie weer in ere hersteld. Vier dagen lang kwamen jong en oud samen bij Dorpslokaal Concordia. Vanaf een grote tent en een centraal podium werden verschillende optredens gegeven. Maandagochtend stond het vogelschieten op het programma. De oudkoningen en de Sint Jans Gilde gingen onder muzikale begeleiding van de Pretband naar de vogelwei. Burgemeester van Hedel loste het eerste schot waarna de strijd om de felbegeerde titel fanatiek van start ging. Uiteindelijk werd er een historische zege geboekt door Wendi van Rheenen. Zij wist de vogel om 12.45 uur naar beneden te halen. 

Foto: Han Uenk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.