Zwem4daagse in openluchtzwembad Rheden

0233474_Zwemmen.jpg
.

Zwem4daagse in openluchtzwembad Rheden

RHEDEN – Zwemvereniging PFC Rheden organiseert weer de zwem4daagse in openluchtzwembad Rheden. Dit jaar vindt de Zwem4daagse plaats van maandag 11 juli tot en met vrijdag 15 juli, dagelijks van 18.00 tot 20.00 uur. Iedereen met een zwemdiploma kan meedoen. Iedere deelnemer kan kiezen uit het zwemmen van 6 of 12 banen per avond. Net als voorgaande jaren kan er vijf avonden gezwommen worden, zodat er eventueel ook nog een dag kan worden overgeslagen. Alle dagen zwemmen is vanzelfsprekend ook mogelijk.
De kosten bedragen bij online voorinschrijving via www.zwem4daagse.nl 8 euro per persoon. Hiervoor ontvangt iedere deelnemer na afloop een medaille. Het is op maandag en dinsdag ook mogelijk om in te schrijven aan de start. De kosten bedragen dan 9 euro. Het is bij inschrijving in het zwembad alleen mogelijk om met pin te betalen. Eén dagje ‘meezwemmen’ met een deelnemer mag ook. De kosten daarvan bedragen 2,50 per persoon.
De Zwem4daagse wordt georganiseerd door de vrijwilligers van Zwemvereniging PFC Rheden. Met het evenement wordt geld opgehaald voor de clubkas.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.