Zomeropenstelling Dorpskerk Rheden

0233899_Dorpskerk_Rheden.JPG
.

Zomeropenstelling Dorpskerk Rheden

RHEDEN – Vanaf 16 juli is de Dorpskerk in Rheden iedere zaterdag geopend zijn van 11.00 uur tot 15.00 uur. Vrijwilligers heten bezoekers welkom met een kopje koffie of thee en geven desgewenst meer informatie over de bijzonderheden van dit historische kerkgebouw. Verschillende organisten zullen tijdens de openstellingen regelmatig op één van de twee prachtige orgels muziek ten gehore brengen. Tijdens de openstellingen is er ook nog de mogelijkheid om de bijzondere expositie van Aad van den Bosch te bewonderen. Aad is woonachtig in Ellecom en heeft een bijzondere collectie glascollages samengesteld, die hij exposeert onder de naam Magic Dreams.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.