Wethouders op bezoek bij Rhedense boeren

0235035_Wethouder_Rheden_op_bezoek_bij_LTO.jpg
.

SPANKEREN – Op een warme woensdagmorgen brachten wethouders Paul Hofman (natuur en stikstof) en Ronald ter Hoeven (economie) van de gemeente Rheden een kennismakingsbezoek aan een aantal leden van de Land- en Tuinbouworganisatie (LTO). Zij werden gastvrij ontvangen op de boerderij van Marc Elzebroek in Spankeren.
De wethouders kijken teug op een constructief gesprek over de duurzame toekomst voor de landbouw. Zij bespraken de zorgen van de boeren en keken waar de gemeente hen kan helpen. Iedereen was het er over eens dat boerderijen bij de gemeente Rheden horen en dat het belangrijk is om samen te blijven werken aan een duurzame agrarische sector in de gemeente Rheden. De wethouders constateerden dat er al veel goede dingen gebeuren op dit gebied.
Voorzitter LTO Zuid-Oost Veluwe Wilco Nieuwenhuis: “Fijn dat de wethouders naar ons toekwamen om ons te leren kennen. Een goede relatie met de gemeente stellen wij zeer op prijs en dan is het belangrijk om met elkaar in gesprek te blijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.