Voetballen voor kinderen met ‘ander’ gedrag

0233284_Voetbal2.jpg
.

Voetballen voor kinderen met ‘ander’ gedrag

RHEDEN – Sc Rheden wil voetbaltrainingen opstarten voor kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag. De trainingen zijn bedoeld voor basisschoolleerlingen tussen de 7 en 12 jaar, die niet mee kunnen komen in reguliere voetbalteams.
Tijdens de training zullen er altijd een trainer en een pedagogisch begeleider aanwezig zijn, zodat alle deelnemers voldoende, én de juiste, aandacht kunnen krijgen. Om structuur en duidelijkheid te bieden tijdens de trainingen worden de groepen niet groter dan 8 kinderen.
Sc Rheden hoort graag voor 10 juli of er belangstelling is voor deze trainingen. Bij voldoende animo wordt na de zomer gestart met een pilot van 8 trainingen. Deelname aan deze pilot is gratis. Als de trainingen een succes zijn en verlengd worden, kunnen de kinderen lid worden van sc Rheden en tegen een gereduceerd tarief wekelijks komen trainen. Vooralsnog gaat het alleen om trainen en wordt er niet deelgenomen aan competitie-wedstrijden.

Een kind aanmelden kan via j.harteman@unieksporten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.