Vissen voor kinderen

0234632_Vissen.jpg
.

VELP – Woensdagavond 13 juli was de eerste avond van de gratis cursus vissen voor kinderen bij de Kennedy vijver in Velp. De kinderen volgen een cursus, die in totaal drie avonden duurt. Naast de 8 jonge enthousiaste sportvissers, waren ook de ouders erg onder de indruk van wat er zoal bij het vissen komt kijken.
Met deze cursus Vissen voor kinderen wil de Velpse hengelsportvereniging De Winde het enthousiasme van de startende vissende jeugd vergroten, door de kinderen viservaring te laten opdoen. Na afloop van de eerste cursusdag gaven de kinderen unaniem aan dat ze vissen zelfs leuker vinden dan gamen of tv-kijken. De viscoaches, ouders en ervaren vissers weten ook dat vissen gezonder is. Hengelsportvereniging De Winde is van plan om aan deze cursus mogelijk een vervolg te geven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.