Verrassend Doesburg zoekt Formule-1 fans en sportievelingen

DOESBURG – De organisatie van stadsfeest Verrassend Doesburg is op zoek naar Formule-1 fans en trouwe volgers van Max Verstappen. Zij krijgen tijdens het bandenwisselspel de mogelijkheid om zelf aan de bak te gaan.

Stadsfeest Verrassend Doesburg vindt plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juli. Er is een afwisselend programma opgesteld voor drie dagen feest.
Op zaterdag 16 juli staat op de Paardenmarkt een echte Formule 1-bolide in Red Bull Striping. Daar kunnen bezoekers aan Verrassend Doesburg zelf aan de slag. Zoals in de echte Formule 1-wedstrijden gaan ze banden wisselen in het grote bandenwisselspel. Het gaat hier alleen om de voorbanden, maar dat maakt de spanning er niet minder om. De echte luchtsleutels, racebanden en andere attributen zijn ingehuurd om hier een fantastisch spektakel van te maken. De tijden worden professioneel geregistreerd en de strijd wordt ongetwijfeld gevoerd onder grote publieke belangstelling.

Teams die de uitdaging aandurven, kunnen zich alvast aanmelden. Een team bestaat uit vier personen en kan bestaan uit vrienden, familieleden, clubgenoten, collega’s en ga zo maar door. Er is ruimte voor maximaal 40 teams, dus wees er op tijd bij. Aanmelden kan via info@verrassenddoesburg.nl of vul het formulier in bij Grote Beer Licht en Ontwerp aan de Ooipoortstraat 3 in Doesburg. Vermeld bij de aanmelding een ludieke, toepasselijke naam voor het team, de naam van de teamcaptain en namen en leeftijden van alle vier deelnemers. Omschrijf ook de kleding van het team. Er kunnen maximaal twee reservespelers worden aangemeld.

www.verrassenddoesburg.nl
facebook.nl/verrassenddoesburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.