Tweede editie Does’ Live

0233894_Doeslive.jpg
.

DOESBURG – Zondag 17 juli geven Doesburgse muzikanten concerten ten bate van Doesburgse horeca tijdens Does’Live. Dit doen zij zondagmiddag vanaf 13.30 uur, als onderdeel van Verrassend Doesburg. Na hun eerste en geslaagde optreden enkele weken geleden gaan de muzikanten van Does’Live nu helemaal los. Deze keer staat hun podium voor De Waag. Er is een repertoire samengesteld met stevige rock, soul, blues en enkele stevige, maar gevoelige ballads.

Does Live is een initiatief dat een jaar gelden werd gestart door binnenstadondernemer en muzikant Eddy Berentsen. Hij wilde met een band van Doesburgse muzikanten gratis concerten gaan geven ter ondersteuning van de door corona getroffen horeca. Met ruim 20 muzikanten werd er vorig najaar gestart. En iedereen bleef, enthousiast door de goede sfeer en samenwerking en de hoge kwaliteit van de individuele muzikanten en van het gezamenlijke resultaat.
De twee sets worden gespeeld door twee verschillende groepen muzikanten met onder andere meerdere gitaristen, bas en drums, een vijftal zangers/zangeressen die in beide sets solo- en achtergrondzang voor hun rekening nemen en een toetsenist en saxofonist. De meeste mensen kenden elkaar niet voor dit project. Een enkeling speelde of zong nog nooit in een band. Enkele anderen staan regelmatig professioneel op het podium en de overige muzikanten spelen hun hele leven al in allerlei bands.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.