Twee seniorenteams kampioen bij TV Dieren

0232026_foto_team_Marloes_Kempers_edt.jpg
.

DIEREN – De tennisvoorjaarscompetitie 2022 bij TV Dieren zit er weer op. Met veel enthousiasme en plezier hebben de zestien seniorenteams van TV Dieren onder over het algemeen gunstige weersomstandigheden hun wedstrijden kunnen spelen. Er is hard gestreden om de punten binnen te halen om mogelijk een kampioenschap te kunnen vieren. Een tweetal teams is dit gelukt.
Kampioen in de zaterdag 1e klasse dames werd het team onder leiding van captain Marie-Jose Kostense. Vorig najaar werd dit team kampioen van de 2e klasse. Volgend jaar wacht hen een hele grote uitdaging om een goed figuur te slaan in de hoofdklasse. Het team bestond behalve Marie-Jose uit Ilse Jansen, Floor Sangers, Inez Terlouw en Inge Neuman.
Een tweede team dat kampioen werd, was het gemengde team op vrijdag onder leiding van captain Marloes Kempers. Dit team was samen gesteld uit beginnende tennisspelers, die allemaal pas 1 of 2 jaar op de tennisbaan actief zijn. Dit team werd kampioen door 4 van hun wedstrijden te winnen en de laatste dag tegen Ugchelen gelijk te spelen. De spelers van dit team waren Marloes Kempers, Tanja van Langen, Petra Bouwman, Rozemarijn Bruinhof, Henk de Groot en Michel Zweers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.