Slowtrailruntochten door Loenense bossen

0233384_Slow_Running_Loenen.jpg
. - Martien Kobussen

LOENEN – In en om Loenen zijn er prachtige afwisselende bossen en heidevelden. Marloes van Brink wil dit natuurschoon graag met anderen delen en organiseert regelmatig slowtrailrun-tochten rondom Loenen op de Veluwe.
Er bestaat Slow Running en ook Trailrunning. Marloes heeft er een mix van gemaakt: slowtrailrunning. Slowtrailrunning is bewust hardlopen in een rustig tempo, ongeveer rond de 7.00 minuten per kilometer. Dit zoveel mogelijk op kleine paadjes, afgewisseld met heuveltjes en mul zand. Los van tijd, prestatie of competitie, maar vooral gericht op genieten, ontdekken en beleven van de natuur.
Marloes heeft verschillende afwisselende routes bedacht in de bossen rondom Loenen zoals over de Loenermark, Hoeve Delle, Reeënberg, Vrijenberg, Kouwerik en de Ramenberg. Ook doet ze wel eens een verrassingstocht. De routes variëren in lengte en duur. Het doel is samen bewegen en genieten in de natuur. En als de groep geluk heeft wordt er zelfs wild gespot.
Marloes houdt een groepsgrootte van maximaal zes lopers aan. Opgeven en eventuele vragen stellen kan via slowtrialrunning.nl.

Foto: Martien Kobussen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.