Schatten zoeken in Velps Museum

Schatten zoeken in Velps Museum

VELP – Het Gelders Geologisch Museum in Velp heeft deze zomer veel activiteiten op het programma staan voor jong en oud. Zo wordt op woensdag 13 juli tussen 10.00 en 12.00 uur gestart met een carrousel voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar met goudpannen, stenen slijpen, fossielen zoeken en creatief met stenen; een speurtocht door verschillende onderdelen van de geologie. De kinderen gaan op zoek naar gekkengoud en fossielen. Daarnaast leren ze hoe zij zelf een steen slijpen en mogen zij hun eigen steen versieren. Alles wat de kinderen vinden en maken mogen zij meenemen naar huis.
Deelname kost 10 euro, inclusief consumptie. Aanmelden is verplicht en kan via tel. 026-3642996 of info@geologischmuseum.nl. Er is plek voor maximaal 16 personen. Op zaterdag 27 augustus staat deze carrousel nogmaals op het programma. Het Gelders Geologisch Museum is te vinden aan de Parkstraat 32 in Velp.

www.geologischmuseum.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.