Ouderwetse drukte op eerste Velleper Donderdag

0235239_Velleper_Donderdag.JPG
. - Linda Peppelman

VELP – Na edities met veel regen of juist enorm hoge temperaturen en natuurlijk twee coronajaren was het donderdag 28 juli weer ouderwets gezellig op de eerste Velleper Donderdag. Iedereen had er weer zin in, de standhouders, de muzikanten, de winkeliers en natuurlijk de bezoekers. En dat was te merken. Het was gezellig druk. Menig bezoeker ging met een mooie aankoop weer naar huis. Velen kochten iets lekkers bij een van de vele kramen. De terrassen waren goedgevuld en het was er heerlijk mensen kijken.
Wie deze eerste Velleper Donderdag heeft gemist, krijgt donderdag 4 augustus een herkansing. Ook dan is de braderie van 11.00 tot 21.00 uur te bezoeken in hartje Velp. Ook is er weer straattheater en muziek en is onder andere Bert’s Animal Farm present voor de kinderen.

Foto: Linda Peppelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.