Op zoek naar insecten en andere kriebelbeestjes

0233377_Natuurmonumenten-Gerke-van-de-Hoef-NAMO105765.jpg
. - Natuurmonumenten

Op zoek naar insecten en andere kriebelbeestjes

RHEDEN – Zondag 10 juli kunnen kinderen van 14.00 tot 16.00 uur deelnemen aan de insecten- (en andere kriebelbeestjes)middag. Gewapend met de insectenzuiger, een loep en opzoekkaart gaan kinderen op zoek naar de kleine beestjes van het bos. Het lieveheersbeestje, de bij, de mier en de krekel zijn voorbeelden van de bekende insecten in het bos, maar er leven ook onbekende diertjes als de lapsnuitkever en de wants. De boswachter laat de deelnemers kennismaken met deze insecten. Kinderen krijgen een knutsel mee naar huis voor het maken van een insectenhotel.
Dit is een gezinsactiviteit, ouders én kinderen kopen een kaartje. De activiteit is geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentrum-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.