Oerrr Bosbaden voor kinderen

0235036_Oerrr_bomen_Natuurmonumenten.jpg
. - Natuurmonumenten

Oerrr Bosbaden voor kinderen

RHEDEN – Kinderen van 6 tot 10 jaar en hun ouders kunnen zich woensdag 3 augustus onderdompelen in het bos op de Veluwezoom tijdens de activiteit Bosbaden van Oerrr. Natuur maakt gezond en het blijkt dat als je gaat bosbaden je hartslag rustiger wordt en je bloeddruk afneemt. Tijdens deze activiteit doen de kinderen speelse opdrachten, waarbij zij al hun zintuigen gebruiken. Het bosbaden duurt van 14.00 tot 16.00 uur en start bij het Bezoekerscentrum in Rheden. Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/bezoekerscentra-veluwezoom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.