Muziekcafé in Doesburg

0233456_West_and_Merk_-_foto_PR_W_M.jpg
.

Muziekcafé in Doesburg

DOESBURG – De country, pop en folkband West and Merk vult op vrijdag 8 juli vanaf 20.00 uur het laatste Muziekcafé bij Podium Doesburg van dit seizoen.
Reizend op toeval en muziek, vult de open convertible zich met een tweede stem, een bassist en een drummer. Ze laten de covers achter zich en op basis van hun ervaringen gaan ze aan de slag met eigen nummers. West and Merk spelen op straat, festivals en podia. Naast de live optredens verscheen onlangs de single Wishes and Hopes en de EP Wishes and Hopes.
In het maandelijkse Muziekcafé in de foyer van de Gasthuiskerk spelen (semi)professionals of amateurs op niveau ongeveer 1 uur. Bands en artiesten die optreden in de muziekcafés spelen volgens het principe ‘pay as you go away’. Voor bezoekers geldt: de entree is gratis, de drankjes niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.