Melding van steekpartij in ‘polenhotel’ Velp

0235258_Melding_steekpartij_polenhotel_Velp.jpg
. - Roland Heitink / Persbureau Heitink

VELP – De hulpdiensten zijn zondagmorgen 31 juli rond 4.00 uur massaal opgeroepen voor een steekpartij bij het ‘polenhotel’ aan de President Kennedylaan in Velp. De agenten troffen een man aan die een vuistslag in het gezicht had gehad. Deze man gaf aan dat er nog een slachtoffer op de grond zou liggen in een van de kamers van het hotel. De politie ging hierop bij drie flats naar binnen, maar er werd niemand aangetroffen.

Ook de traumahelikopter stond stand-by voor het incident, maar deze was niet nodig en kon weer retour naar Volkel. Bij het incident is niemand gewond geraakt. De man die ter plekke werd aangetroffen is door de politie verhoord.

Foto: Roland Heitink/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.