Luuk Rijtma gehuldigd voor 40 jaar lidmaatschap COVS

0233967_Luuk_Rijtma_edt.jpg
.

VELP – Luuk Rijtma uit Velp heeft tijdens de seizoenafsluiting van de Scheidsrechtersvereniging Arnhem en omstreken een speld gekregen voor het 40 jaar lidmaatschap van de Centrale Organisatie van Voetbalscheidsrechters (COVS). Voorzitter Eric Huisman overhandigde Luuk de speld.

In het verleden is Luuk jarenlang verdienstelijk actief scheidsrechter geweest. Hij is gestart in het noorden van het land. Volgens eigen zeggen ging er aan hem geen talentvol voetballer verloren. En als deelnemer van de spelregelwedstrijden, was hij natuurlijk goed op de hoogte van alle spelregels.
Helaas kan Luuk de trainingen van de vereniging niet meer volgen, maar in het verleden won hij de prijs van de trouwste deelnemer aan trainingen. Wel komt hij nog altijd op de jaarvergaderingen en is ook met enige regelmaat lid van de kascommissie van de vereniging.
Ook is Luuk redelijk trots of het feit dat hij Schutterskoning is geweest bij de Velpsche Vogelschuttersvereniging. Een actieve man bij allerlei verenigingen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.