Korfbalmand in de Paardenspeelwei

0234376_PlukbosPaardenSpeelweiKorfbalmand.jpeg
.

Korfbalmand in de Paardenspeelwei

VELP – Korfbalvereniging Sios’61 heeft in samenwerking met Plukbos Paardenspeelwei het initiatief genomen om een korfbalmand op te hangen. Kinderen van de Kangoeroeklup van Sios spelen graag in de natuurspeeltuin aan de Kluizenaarsweg/Biesdelselaan. Het idee ontstond om hier een korf op te hangen, zodat er leuk met de bal gespeeld kan worden. Om de korf te laten aansluiten bij de uitstraling van de natuurspeeltuin, is gekozen voor een mand gemaakt van natuurlijk materiaal en wilgentakken.
Woensdag 6 juli vond er overleg plaats met de gemeente, waarna direct tot actie kon worden overgegaan. Ouders en kinderen uit Velp en omgeving zijn van harte welkom om (met een zelf meegebrachte bal) in de natuurspeeltuin te spelen. Ook kan er in het plukbos fruit geplukt worden om ter plekke te picknicken. Op de zaterdagochtenden kan ook op het sportveld aan de Rietganssingel worden gekorfbald bij de Sios Kangoeroe kidsclub.

ww.sios61.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.