Kampioensteams bij RTC de Laak

0233274_Voorjaarscompetitie_RTC_de_Laak_Rheden.jpg
.

Kampioensteams bij RTC de Laak

RHEDEN – De voorjaarscompetitie is voor tennisvereniging RTC de Laak uit Rheden succesvol verlopen. Achttien teams speelden van donderdagochtend tot en met de zondagmiddag om het kampioenschap en genoten van tennisplezier, maar ook van hapjes en drankjes op het terras na afloop van de wedstrijden. Drie teams werden eerste in hun klasse: het heren dubbelteam voor de vrijdagavond, het gemengd dubbel op de zaterdag en gemengd dubbel op vrijdagavond. Drie teams behaalden een mooie tweede plaats. In september doet RTC de Laak mee aan de najaarscompetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.