Glaskunst in Dorpskerk Rheden

0233259_Paletmes.jpg
.

RHEDEN – Beeldend kunstenaar Aad van den Bosch uit Ellecom exposeert deze zomer zijn werk in de Dorpskerk in Ellecom. Aad heeft een bijzondere methodiek gecreëerd om de de surrealistische stijl vorm te geven met glass-sculptures. Deze creaties worden geplaatst in een landschap of een vervreemdende, soms geschilderde achtergrond. Deze symbiose levert unieke, kunstzinnige beelden op.
Surrealisme is als een droomwereld, waarin alles mogelijk is. Aad zoekt als professioneel beeldend kunstenaar zijn inspiratie buiten de dagelijkse realiteit en binnen droom- en fantasiebeelden. Zijn werken laten zich kennen door een weergave van realistisch lijkende taferelen, die een onwerkelijke of magisch aandoende sfeer uitstralen. De combinatie van wel en niet herkenbare elementen maken het tot eigenzinnige beelden, die hun weergave van de werkelijkheid een boeiend karakter meegeven.
Glass Art is een creatief proces van het moduleren van stukken (vaak gebroken) glas tot een object, waarna het geheel wordt gevormd en samengevoegd met beelden van de kunstenaar tot een collage. Hierdoor ontstaat een unieke symbiose van abstracte en realistische beelden, die worden afgedrukt op glas of aluminium.
De expositie wordt zaterdag 9 juli om 13.30 uur geopend en is daarna iedere zaterdag geopend van 11.00 tot 15.30 uur. Meer informatie is verkrijgbaar via aad6955@hotmail.com of tel. 06-53228098. Zie ook www.facebook.com/aadvandenbosch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.