Geslaagde spinningmarathon voor Doesburg Vitaal

0234600_Doesburg_vitaal_edt.jpeg
.

DOESBURG – Leden van I AM Sports in Doesbur deden zondag 17 juli mee aan een spinningmarathon. Ze kozen ervoor om één, twee of drie uur een spinning les te volgen. De inschrijfgelden en sponsorbedragen van de deelnemers werden gebruikt om een mooie donatie te doen aan het initiatief Doesburg Vitaal. De initiatiefnemers Willeke Scheele en Gerjo Schepers van Doesburg Vitaal namen de cheque dankbaar in ontvangst. “We gebruiken het bedrag om gezonde en vitale producten van lokale ondernemers aan te schaffen, zoals vlees, brood en persoonlijke verzorgingsproducten. En onze deelnemers met een kleine portemonnee kunnen deze verdienen door letterlijk in beweging te komen. Met wandelen, fietsen en rennen sparen ze fitcoins via een app. En in die app kun je die inwisselen voor een gezond cadeau”, aldus Gerjo. In het najaar komt er een nieuwe actie voor alle inwoners en bedrijven uit Doesburg: de Hart voor Elkaar challenge.

www.doesburgvitaal.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.