Genieten van drie dagen Verrassend Doesburg

0234402_Verrassend_Doesburg.JPG
.

DOESBURG – Drie dagen lang was het genieten geblazen in de Doesburgse binnenstad. Het nieuwe evenement Verrassend Doesburg, de opvolger van Doesburg Binnenste Buiten, had een bomvol programma. Vrijdag werden de festiviteiten gestart. Burgemeester Loes van der Meijs verzorgde de opening. De Doesburgse binnenstad werd al snel gevuld door de vele bezoekers die een kijkje namen op de braderie en het straattheater, dat op verschillende plekken aanwezig was. Zaterdag konden teams de strijd aangaan bij het bandenwisselspel. Ook de muziek mocht uiteraard niet ontbreken, vanaf een viertal podia brachten muzikanten hun muziek ten gehore. Uiteraard mochten ook de kindermarkt en de clowntjesoptocht niet ontbreken op het drukbezochte Doesburgse stadsfeest.

Foto: Cynthia Vos

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.