Frontale botsing op Dierense Sluis

0233628_Aanrijding_sluis_Dieren2.jpg
. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

DIEREN – Bij een ernstig ongeval op de Dierense Sluis zijn zondagmiddag 3 juli zes mensen gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde even na 16.00 uur. Meerdere ambulances, politie en brandweer snelden te hulp. Op de Zutphensestraatweg N348 zijn twee auto’s frontaal op elkaar gebotst, nadat één van de twee op de verkeerde weghelft was beland.
Er vielen zes gewonden, waaronder kinderen. De gewonden zijn in verschillende ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. De weg tussen Dieren en Spankeren was langere tijd afgesloten voor politieonderzoek.

Foto’s: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

Meer foto's

. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.