Fietsexcursie Landgoederen Brummen

0233348_fietslamp.jpg
.

Fietsexcursie Landgoederen Brummen

BRUMMEN – Op veler verzoek verzorgt IVN Eerbeek e.o. op zondag 10 juli geen wandelexcursie, maar een excursie op de fiets. De fietstocht voert langs een aantal prachtige Landgoederen rondom Brummen, waarbij de gidsen vertellen over een stukje historie. Uiteraard komt de daarbij behorende behorende natuur rondom het landgoed ook uitgebreid aan de orde. Niet alleen de landgoederen die omgeven zijn door bossen, maar ook landgoederen in de buurt van de IJssel worden aangedaan. De tocht begint om 14.00 uur bij het station in Brummen, is ongeveer 30 kilometer lang en duurt zo’n 3 uur. Vooraf opgeven is niet nodig, een gift als blijk van waardering is welkom

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.