Fietser klapt op laadklep vrachtwagen

0234210_Fietser_knalt_op_openstaande_laadklep.jpg
.

LAAG-SOEREN – Bij een ongeval met een fietser is woensdagmiddag 6 juli rond 14.50 uur een persoon gewond geraakt. Het slachtoffer fietste tegen een openstaande laadklep van een vrachtwagen op. De vrachtwagen werd uitgeladen bij een woning. De fietser zag dit niet, omdat hij naar beneden keek, en klapte met zijn borst vol tegen de rand van de laadklep aan. De man liep een flinke wond op zijn borst op en werd per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis .
De vrachtwagenchauffeur heeft, terwijl de ambulancemedewerkers met het slachtoffer bezig waren, zijn laadklep gesloten en is weggereden. De politie is een onderzoek gestart om de chauffeur te achterhalen.

Foto: Dennis van Bemmel/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.