Feest Gi-Ga-Groen voor leerkrachten

0234273_boekhart.jpg
.

Feest Gi-Ga-Groen voor leerkrachten

DIEREN – In de bibliotheek in Dieren wordt woensdag 21 september een kinderboekenweekfeest gehouden voor leerkrachten. Dit als voorbereiding op de Kinderboekenweek, die dit jaar in het teken staat van de natuur, onder de titel Gi-Ga-Groen.
De middag wordt gevuld met actieve workshops, verzorgd door kinderboekenschrijfster Rian Visser en muziektheatermaakster Hanneke de Jong. Zij delen hun kennis en kunde op het gebied van natuur, leesplezier en inspiratie tijdens twee Gi-Ga-Groene workshops. Met actieve werkvormen geven zij de leerkrachten kant-en-klare tips en voorbeelden om te ervaren en mee te nemen in de klas en tijdens de lessen rond de Kinderboekenweek.
Kaarten kosten 25 euro en zijn te koop via veluwezoom.op-shop.nl. Het feest wordt geoganiseerd door Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.