Familievoorstelling in Openluchttheater

ROZENDAAL – Op woensdag 27 juli is de voorstelling ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft’ in openluchttheater de Pinkenberg op de grens van Velp en Rozendaal. Mol komt boven om te kijken of de zon al op is als er ineens op zijn kop gepoept wordt. Kak! Wat goor! Mol gaat op zoek naar de dader en ontmoet een hoop wonderlijke dieren die duidelijk maken dat zij het in ieder geval niet waren… Maar dan zijn er gelukkig twee strontvliegen die hem kunnen helpen.
‘Over een kleine mol…’ is een fysieke, bijna woordloze productie van Meneer Monster. Een hilarische slapstickvoorstelling voor iedereen van 2 jaar en ouder naar het bekende boek van Werner Holzwarth en Wolf Erlbruch. Deze voorstelling wordt georganiseerd door bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ. Er start een voorstelling om 14.00 en om 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.