Expositie Inesz Jenkins bij Strijland

0233931_Inesz_Highlander_edt.jpg
.

Expositie Inesz Jenkins bij Strijland

RHEDEN – Inesz Jenkins – de Leeuw exposeert tot en met 3 september haar schilderijen en prints bij Pannekoekhuis Strijland in Rheden. Ze haalt haar inspiratie uit de vorm en kleur van architectuur en de natuur, zoals de Posbank, de weilanden en de IJssel. “Mijn liefde en interesse voor de natuur en de wereld van kunst is door mijn creatieve ouders altijd gestimuleerd”, vertelt Inesz. Ze groeide op in Rheden, trouwde met een Engelse man en verhuisde met haar gezin naar Engeland. Hier heeft ze genoeg inspiratie op kunnen doen om uit te werken achter de ezel. Veel van haar werk is verkocht in galeries in Engeland en Amerika. Inmiddels woont Inesz al weer een paar jaar in Rheden en heeft ze meer tijd om verder te gaan met schilderen. “Wat van vroege leeftijd begon met een passie voor tekenen, is uitgegroeid tot het invullen van de lijnen en vlakken met een penseel en prachtige verf”, besluit ze. “Het geeft mij rust en genot.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.