DHO Concert at the park

0233919_Concert_at_the_Park_DHO.jpg
.

DHO Concert at the park

DIEREN – Zondagmiddag 17 juli om 14.00 uur is het weer tijd voor een jaarlijkse muzikale traditie. Het Dierens Harmonie Orkest sluit het seizoen voor de zomervakantie af met een buitenconcert in het Carolinapark in Dieren. Het wordt een buitenconcert in informele sfeer. Bezoekers worden uitgenodigd een kleedje mee te nemen en lekker te komen luisteren naar zowel het leer- als het harmonieorkest. De muzikanten brengen een gevarieerd repertoire ten gehore, met muziek van pop en funk tot klezmer en klassiek. Het concert staat onder leiding van Geert Jan Dijkerman. Aangezien het een openluchtconcert is gaat het concert alleen door bij goed weer. De toegang is gratis.

www.dhodieren.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.