CJW terug van Zomerkamp

BRUMMEN – Een grote groep kinderen van 6 tot en met 17 jaar is van 8 tot en met 15 juli op Zomerkamp geweest met de vrijwilligers van Christelijk Jongeren Werk uit Brummen (CJW). Er werd gekampeerd in tenten in het bos nabij Zeddam. Voor drie verschillende leeftijdscategorieën was er een spelprogramma in Amerikaans thema. De allerjongsten bleven een weekend. De kinderen liepen tochtjes waarin opdrachten werden gedaan en een ‘boef’ werd ontmaskerd. Ook de oudere kinderen hadden een afwisselend programma. Zo werd er tactisch nagedacht tijdens spellen als Ticket to Ride XXL, werd er gerend bij Gotcha en geslopen bij de smokkel- en sluiptocht. De activiteiten werden afgesloten met een creatieve bonte avond, waarbij de zogenaamde (B)Oscars werden uitgereikt. Het was een ‘marvelous’ Amerikaans zomerkamp!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.