Catch the Light in Kunstlab Doesburg

0234831_kwast.jpg
.

Catch the Light in Kunstlab Doesburg

DOESBURG – Van 5 tot en met 27 augustus laat Lies Heg haar helder en speels gebruik van kleuren zien in de Opkamer van het Kunstlab in Doesburg. Lies ontplooit al een leven lang haar creativiteit. Na het edelsmeden, dansen, tekenen en schrijven, is nu sinds járen schilderen haar grote passie. Met olie of acryl en in heldere kleuren vertaalt zij emoties in abstracte taferelen. Of, zoals zijzelf zegt, “Verwonder je over brengers van ‘zoete’ chaos, rustige en ingetogen taferelen en zonnige portretten.” Lies is een echte expressionist.
De expositie is te zien in het Kunstlab aan de Ooipoortstraat 21, van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur.

www.liesheg.exto.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.