Business & Shopping: Kruijer Meubelstoffering bestaat één jaar

EERBEEK – In augustus is het een jaar geleden dat Kruijer Meubelstoffering haar deuren opende in Eerbeek. In die tijd heeft eigenaar Theo Kruijer talloze stoelen, banken, kussens en bedden voorzien van nieuwe bekleding.

Kruijer leerde het vak in de praktijk van zijn oom, die een stoffeerdersbedrijf had. Hij was nog maar 14 jaar toen hij zijn eerste winkel opende in Aalsmeer. “Een opleiding bestond toen nog niet, maar ik kende het vak al door en door”, vertelt Theo. “En later heb ik geen opleiding meer nodig gehad, ik had al zoveel praktijkervaring.” Toen de familie Kruijer acht jaar geleden naar Eerbeek verhuisde, zocht Theo elders werk. “Maar ik miste het vak en de creativiteit”, vertelt hij. Theo vond een pand aan het Oranje Nassauplein en opende in augustus vorig jaar Kruijer Meubelstoffering. Hier werkt hij in principe alleen, maar ook hij wordt al geholpen door zijn zoon, die ook graag het vak wil leren.
Klanten kunnen bij Kruijer terecht voor bijna alles op het gebied van meubelstoffering. “Boten, banken, caravans, kussens, eetkamerstoelen, bedden. We hebben 250 soorten stof en leer”, somt Theo op. “We geven vrijblijvend advies en hebben een haal- en brengservice.”
Om het 1-jarig bestaan van de zaak te vieren, heeft Kruijer een mooie winactie. Wie tussen 7 juli en 7 augustus meubels ter reparatie aanbiedt, maakt kans het aankoopbedrag terug te winnen.

www.kruijermeubelstoffering.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.