Brand in caravan op De Jutberg

0234870_Brand_Jutberg.jpg
. - Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAG-SOEREN – Camping de Jutberg in Laag-Soeren is maandagmorgen 25 juli opgeschrikt door een forse brand in een caravan. Even na 5.30 uur kwam de melding binnen. Er werd al snel opgeschaald naar ‘middelbrand’. Vanwege de locatie van de brand, midden in het bos, zijn ook drie waterwagens opgeroepen voor extra bluswater.
De brand in de caravan zorgde voor veel rookoverlast op de camping. De grote rookpluimen konden al van verre worden gezien. De caravan stond leeg en er was niemand binnen toen de brand uitbrak, meldt de brandweer. Hoe de brand is ontstaan, is nog niet bekend.

Foto: Dennis van Bemmel / Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.