Beste schakers onder veteranen en senioren

0234872_Winnaars_NK_Schaken_veteranen_en_senioren.jpg
.

DIEREN – In aanloop naar het Open NK Schaken, dat deze week van start gaat in Theothorne in Dieren, werd hier vorige week al het NK voor veteranen en senioren gespeeld. Op zaterdag 23 juli was de laatste speeldag.
Het was nog spannend, die laatste dag. Er waren diverse kapers op de kust voor de eerste prijs. Uiteindelijk werd Anton van Rijn Nederlands kampioen bij de senioren (50+). Jaap Vogel pakte het kampioenschap bij de veteranen (65+). De prijzen werden door KNSB bestuurslid Dirk Hoogland aan de prijswinnaars uitgereikt.
Van dinsdag 25 juli tot en met donderdag 4 augustus wordt in Theothorne het Open NK Schaken gespeeld. Publiek is welkom een kijkje te komen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.