Achtste brocante- en kunstfair Vive la France in Hummelo

HUMMELO – Hummelo is klaar voor een achtste editie van Vive la France. Alles is gereed om op zaterdag 9 en zondag 10 juli weer duizenden bezoekers te ontvangen.

Standhouders voor de brocantemarkt komen uit binnen- en buitenland en zijn voorbereid op een druk weekeinde in Hummelo. In de wereld van de brocante-liefhebbers heeft de tweedaagse brocante- en kunstfair in Hummelo naam verworven als een kwalitatief hoogstaande antiek- en brocante-markt.
De kunstmarkt krijgt dit jaar door de samenwerking met Kunst4Daagse Bronckhorst een extra impuls. De Hengelose kunstenares Liesbeth Romeijn schildert live muzikanten op groot doek.

Muziek, theater en ander entertainment én de streekmarkt vormen een onmisbaar onderdeel van het evenement. Dat Vive la France ook onder muzikanten een gewild evenement is bewijzen Malène Lamarque en Michel Refutin. Ze komen uit de buurt van Parijs en brengen de goguette, muziek uit 19de-eeuws Frankrijk, tot leven. Dat deze ze in 2019 met veel succes en hebben nu een ander optreden afgezegd om toch in Hummelo te kunnen spelen.
De Hummelose horeca completeert met terrassen en Vive la France-aanbiedingen de Franse sfeer.

De brocante- en kunstfair is 9 en 10 juli van 11.00 tot 18.00 uur te bezoeken. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website.

www.vive-la-france.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.