Zonnebloemgasten op bezoek bij de Hoge Veluwe

0232262_25FotoZonnebloem_Hoge_Veluwe.jpg
.

LOENEN – De Zonnebloemers uit Loenen werden onlangs uitgenodigd door Mineke den Hollander. Zij werkt als gids op het Park de Hoge Veluwe. Met negen auto’s en 24 gasten gingen de vrijwilligers rond 11.30 uur vanaf De Brink op stap. Via de Groenendaalseweg op naar Hoenderloo. Mineke reed voorop en aangekomen bij de ingang loodste zij het gezelschap het park binnen. Daar was het eerst tijd voor een gezamenlijk lunch met heerlijke pannenkoeken. De gasten die minder goed konden lopen, kregen daarna onder leiding van Mineke een prachtige rondrit door het park. De andere gasten gingen naar het Jachthuis Sint Hubertus, waar een gids hen opwachtte voor een rondleiding. Rond 17.00 uur waren de Zonnebloemers terug in Loenen. De gasten hebben ontzettend genoten. Mineke kreeg lovende woorden voor de gastvrijheid. En ook de vrijwilligsters die deze tocht hebben voorbereid kregen een compliment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.