Zomerconcert in de achtertuin van de Vroolijke Frans

0232643_Koor.jpg
.

BRUMMEN – Op zondag 3 juli om 13.00 uur vindt het eerste Zomerconcert plaats in de achtertuin van De Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Er zijn optredens van het Harmonie Orkest Brummen (HOB) onder leiding van Römanö Mediati, Vrouwenkoor Chic & Shanty onder leiding van Merel Harkink en het Broeks gemengd koor de Vroolijkheid onder leiding van Alyde Touwen.

In 2019 hield orkest La Fraternité op te bestaan. Daarmee kwam er ook een eind aan het traditionele Grindconcert, dat 21 jaar stand hield. Het HOB bood aan het stokje van de organisatie over te nemen. Op de vraag aan de twee koren of ook zij hun medewerking wilden voortzetten, werd positief gereageerd. In kleine commissie, in samenwerking met de Vroolijke Frans, werden plannen gesmeed. Vanwege corona lag de boel twee jaar stil, maar deze zomer wordt de oude traditie voortgezet. Weliswaar in een nieuw jasje, met een andere naam, op een ander tijdstip en in de achtertuin in plaats van aan de voorkant van de Vroolijke Frans.
De organisatie hoopt dat er na dit eerste Zomerconcert velen zullen volgen en dat dit de start mag zijn van een hernieuwde traditie. De toegang van dit concert is gratis, al is een vrijwillige bijdrage om de kosten te dekken van harte welkom. Het concert duurt tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.