Wielrenner gewond op Bovenallee

0232282_Wielrenner_gewond_bij_ongeval_Posbank.JPG
. - Sarina Scheper / Persbureau Heitink

ROZENDAAL – Op de Bovenallee in Rozendaal is vrijdagmorgen 17 juni rond 10.00 uur een wielrenner gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Politie, ambulancedienst en traumahelikopter kwamen met spoed ter plaatse. De traumahelikopter landde in de omgeving voor medische assistentie. De fietser is met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis. De weg is enige tijd afgesloten geweest in verband met het ongeluk. De politie heeft na afloop de fiets van het slachtoffer veiliggesteld.

Foto: Sarina Scheper/Persbureau Heitink

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.