Voorbereidingen Brummense kermis in volle gang

0232276_kermis_commissie_concordia_brummen.jpg
.

BRUMMEN – Van vrijdag 26 tot en met maandag 29 augustus is het weer kermis in Brummen. De voorbereidingen zijn in volle gang en het programma is grotendeels rond. Alle dagen staan er dj’s en live-optredens gepland.

De kermiscommissie, onder leiding van Olaf Harleman en uitbater Geert Glashouwer van Concordia, is al geruime tijd aan het werk om er een waar Brummense dorpsfeest van te maken. De opbouw en indeling van het terrein tijdens de kermis is enigszins aangepast ten opzichte van voorgaande edities. Omdat er een gedeelte van de zaal is weggevallen, wordt er een grotere buitentent geplaatst. De optredens van dj’s en live-acts vinden plaats vanaf een centraal podium midden op het feestterrein.
De organisatie is blij verrast door de positieve reactie van de benaderde (sport)verenigingen om weer een bijdrage te leveren aan de kermis. In een constructieve bijeenkomst is de bezetting van de ‘verenigingenbar’ besproken en wat de vier verenigingen daarvoor als sponsoring van de clubkas terug kunnen verwachten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.