Senioren Orkest zoekt leden

0232373_Groepsfoto_april_2022.jpg
.

Senioren Orkest zoekt leden

RHEDEN – In 2023 viert het Rhedens Senioren Orkest, een harmonieorkest voor blaasinstrumenten, het 40-jarig bestaan. Het orkest is op zoek naar nieuwe leden. Het orkest repeteert op woensdagochtend van 9.45 tot 11.45 in het Dorpshuis in Rheden. Het repertoire is zeer gevarieerd, van licht klassiek tot populair. Er wordt ongeveer zes keer per jaar een optreden gegeven in verpleeg- en verzorgingshuizen. Er wordt gezocht naar muzikanten met klarinetten, fluitisten, trombones, tuba’s / euphoniums, saxofoons en hoorns. Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend een keer sfeer komen proeven tijdens de repetities. Kijk voor meer informatie op www.rhedensseniorenorkest.nl of bel het secretariaat, tel. 0313-414668.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.