Schutterskoning mag minuut gratis winkelen

0232290_1_minuut_gratis_winkelen_ah_dieren_schutterskoning.JPG
. - Linda Peppelman

DIEREN – Schutterskoning van Dieren worden is al bijzonder, maar daar hoort ook nog eens een heel mooie prijs bij. Op Koningsdag dit jaar schoot Johan Nachtegaal de vogel van zijn koning op de Dierense kermis. Daarmee werd hij gekroond tot koning. Donderdag 16 juni mocht bij bij Albert Heijn Dieren ook nog eens zijn prijs in ontvangst nemen: 1 minuut gratis winkelen.
Samen met zijn vrouw José kwam Johan naar de winkel. Geen wekenlange voorbereiding en geen uitgestippelde route, Johan ging de minuut van start met maar één wens: een kratje Grolsch. Ontspannen maakte de schutterskoning een rondje door de winkel, hier en daar wat geholpen door manager Ethel Oud. De minuut vloog voorbij, maar het lukte Johan om wat mooie producten te verzamelen, waaronder het gewenste kratje bier. In totaal mocht hij voor bijna 90 euro aan lekkernijen mee naar huis nemen.
Hij werd nog eens hartelijk gefeliciteerd door Gerrie Lubbers en Gerrit Versteeg van de Dierense Oranjevereniging. Toevallig was Gerrit degene die vorig jaar schutterskoning werd en zijn slag mocht slaan bij Albert Heijn, die deze prijs al jaren sponsort.

Foto: Linda Peppelman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.