Rommelmarkt Emmaüskerk

0232637_Rommelmarkt1.jpg
.

Rommelmarkt Emmaüskerk

DIEREN – Onder het motto ‘samen sterk voor de Emmaüskerk’ wordt op zaterdag 2 juli in en rond deze kerk aan de Rode Kruislaan in Dieren weer de bekende rommelmarkt gehouden. Voor de editie van dit jaar is weer een groot assortiment mooie en interessante spullen bijeengebracht. De markt biedt dan ook voor elk wat wils. Naast een uitgebreide diversiteit aan boeken, speelgoed en vele andere goederen is er een rad van avontuur met mooie prijzen. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. De boeken worden uitgestald in de patio van de kerk, waar het voor de liefhebber heerlijk snuffelen is. De organisatie heeft bij extreem weer de mogelijkheid de markt voor het grootste gedeelte binnen te houden. De opbrengst van de markt komt geheel ten goede aan de verbouwing die momenteel plaats vindt. De markt duurt van 9.30 tot 15.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.