Praten over verlies van partner

Praten over verlies van partner

RHEDEN – Humanitas, afdeling Samen Sterker in Arnhem en Rheden, start op vrijdagmiddag 26 augustus een lotgenotengroep voor mensen die hun partner verloren hebben. Onder begeleiding van twee vrijwilligers krijgen deelnemers ruimschoots de gelegenheid hun ervaringen te delen met de groep. Er komen acht bijeenkomsten op vrijdagmiddagen op een nog nader te bepalen locatie. Opgeven kan vanaf nu. De begeleider komen thuis voor
een intake/kennismakingsgesprek. Aanmelden kan via Samen Sterker Humanitas, bij Evert van den Brink, tel. 06-51752214. Deelname is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.